Stravovací a ubytovací služby
Tříleté denní studium zakončené závěrečnou zkouškou a získáním výučního listu. Možnosti uplatnění jako kuchař ve stravovacích službách při výrobě pokrmů, anebo např. v provozovnách rychlého občerstvení. Budete umět připravovat teplé a studené pokrmy, pokrmy vyráběné z polotovarů, teplé nápoje apod.
Subjekt: Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí
Forma výuky:
- forma vzdělávání: denní
- délka studia: 3 roky
- dosažený stupeň vzdělání: střední vzdělání s výučním listem
- způsob ukončení: závěrečná zkouška
- certifikace: výuční list
- přijímací zkoušky: vychází z přijímacího řádu vydaného každoročně ředitelkou školy
- školné:
- možnost dalšího studia:
Cíl studijního oboru: informace budou doplněny
Charakteristika oboru: informace budou doplněny
Profil absolventa:
Umění připravit teplé a studené pokrmy, pokrmy vyráběné z polotovarů, teplé nápoje apod.
Uplatnění absolventů a profesionální růst:
Uplatníte se potom jako kuchař ve stravovacích službách při výrobě pokrmů, anebo např. v provozovnách rychlého občerstvení. Budete umět připravovat teplé a studené pokrmy, pokrmy vyráběné z polotovarů, teplé nápoje apod.
Pokud škola zařadí i volitelný okruh ubytovací služby, najdete po absolvování uplatnění také v ubytovacích službách, např. při úklidu v pokojích a dalších prostorách ubytovacích zařízeních, při vykonávání drobné údržby a při službách spojených s ubytováním hostů. Jedná se tedy zejména o práci pokojské, vrátného, nosiče zavazadel apod.
Benefity: informace budou doplněny
Kód studia: 65-51-E/01
Kontaktní osoba: Mgr. Milan Veber, milan.veber@svetlavm.cz tel.: 733 389 749
Poptávka firem a organizací: informace budou doplněny